E-post grupp

Vi rekommenderar att du anmäler dig till vår epost-grupp. Den är ett av våra två  kommunikationsmedel. Notera dock att all information även läggs ut i vår Facebookgrupp, du behöver alltså inte vara med i e-postgruppen om du inte vill.

Om gruppen ...
Gruppen är till för att alla i klubben ska kunna nå alla andra på ett enkelt sätt. Den är också en viktig källa för information och synpunkter till och från styrelsen.

Vill du ha någon att prata med under långpasset eller cykelsällskap ut till något trevligt ställe och fika? Skicka då ett mail till gruppen och kolla om någon vill hänga med!

E-post gruppen är till för dig!

Gå med i e-post gruppen: För att bli medlem i e-post gruppen behöver du fylla i följande formulär. När du skickat in ansökan om att gå med i gruppen kommer vi lägga till dig så snart som möjligt och därefter kommer du få ett mail som bekräftar detta.

Om du inte är medlem i klubben och önskar bil medlem i vår e-post grupp: fyll i formuläret som vanligt så kommer vi att vid behov kontakta dig med ytterligare frågor kring syftet att bli medlem i  e-post gruppen.

Skicka e-post till gruppen: När du är medlem i vår e-post grupp och vill skicka ett meddelande till gruppen använder du följande e-postadress: This is a mailto link

Lämna e-post gruppen: Längst ner på varje mail kommer det stå en text "Om du vill sluta prenumerera på den här gruppen och inte längre få någon e-post från den skickar du ett e-postmeddelande till..." följ insutruktionerna från mailet.

IK Fyris Uppsala - Triathlon

Tel: 018468070, 0706227685