Arrangemang

Sprint träning 2021

Under sommaren erbjuder IK Fyris Uppsala Triathlon gemensam träning på Sprint-distans i ute i Björklinge. 

Observera att det är träningstillfällen så inga tider registreras. Däremot kanske det finns möjlighet att ropa ut tider vid förfrågan innan men inget garanterat. För säkerhetsskull ta tid på er själva. 

Alla är välkomna så ta gärna med en kompis eller familjemedlem som vill testa på. Det som behövs är lämplig simdräkt (gärna våtdräkt över tri/simkläderna), en cykel med fungerande bromsar, cykelhjälm, tri/cykelkläder, ev. löparskor och tri/löparkläder. 

Distansen på Sprint är följande:
750 m simning, 20 km cykling, 5 km löpning.

Givetvis kan deltagande ske på endast någon/några av de tre delarna under de här sommartillfällena, det är träningstillfällen så deltagarna tränar det de själva vill träna på. 


Sommarschema 2021:
Vecka 23, 9 juni
Vecka 24, 16 juni
Vecka 25, 23 juni
Vecka 26, 30 juni
Vecka 27, 7 juli
Vecka 31, 4 augusti
Vecka 32, 11 augusti
Vecka 33, 18 augusti
Vecka 34, 25 augusti

Vansbro home edition

Precis som 2020 så erbjuder vi medlemmarna att simma Vansbro home edition 3km den 10e juli i år. Vi kör vår uppmätta bana i Björklingesjön. Vi kommer även att träna på denna bana ett eller två pass innan “tävlingen”.
 
Vi gör detta event ihop med Uppsala Mastersimklubb. Vi rekommenderar våtdräkt, färgglad badmössa och även safetybuoy om man har en sådan. Deltagande sker på eget ansvar. Tidtagning och följebåt kommer vi att ordna.
 

Klubbmästerskapen

Löpande under året arrangeras även olika deltävlingar i klubbmästerskapet. KM-mästarna koras under julmiddagen som traditionsenligt sker i december.

Träningshelger

Klubben har som mål att tillsammans med medlemmarna arrangera träningshelg två gånger per år. En på våren och en på hösten.

Det är för tillfället inga planerade träningshelger.

Vi vill bli fler!