Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Triathlonförbundet


Borås Triathlon informerar: Under rådande omständigheter kommer vi inte att kunna arrangera Borås Triathlon och Borås Swimrun den 30-31 maj. Våra event samlar långt över tusen personer under två dagar och vi måste ta vårt ansvar som arrangörer.
 
Hallsta Triathlon informerar: Vi måste tyvärr meddela att vår tävling inte kommer att genomföras i år.
 
SM i duathlon (Arlandastad Duathlon) skulle arrangeras 1 maj i Arlandastad. I den situation med Corona i samhället som vi har idag och som vi kan bedöma framåt är det inte ansvarsfullt att genomföra tävlingen.
 
Hösten 2020 startar vi upp ett nytt NIU i triathlon i Upplands Väsby. På Väsby Nya Gymnasium möts du av en skola där idrott är viktigt och där du ges optimala förutsättningar för att kunna kombinera en förstklassig gymnasieutbildning med din idrott.
 
Föreningarna informerar sig bäst och planerar sin verksamhet i linje med myndigheter och RF:s beslut, rekommendationer och riktlinjer angående Coronaviruset.
 
Med anledning av den allvarliga situationen kopplad till smittspridning av Coronavirus har förbundsstyrelsen i linje med Folkhälsomyndighetens information och Riksidrottsförbundets (RF) riktlinjer beslutat att skjuta upp STF:s årsmöte.
 

Team Sweden-shopen

(2020-03-12 12:00)
Team Sweden shopen är öppen igen! Denna gång finns även sommarkläder som linne & shorts med.
 
Svensk Triathlon har under lång tid haft en fantastiskt fin utveckling. Antalet föreningar anslutna till Svenska Triathlonförbundet har på ett antal år växt från 80 till 260. Fler och fler tränar och tävlar i triathlon.
 
Nu samlas vi snart igen för att summera året som gått, men framförallt för att tillsammans diskutera och fokusera på hur vi ska utveckla triathlon framöver. Vill vi ha fortsatt fin utveckling av vår idrott är det vårt gemensamma ansvar att mötas upp.
 
Från om med 2021 kommer Vansbro Triathlon att ansluta sig till Challenge Family. En redan bra tävling blir en del av något större.
 
​Stormarknaden ICA MAXI Linköping blir titelsponsor till eventet Linköping Triathlon 2020 och 2021 och tävlingens namn blir MAXI Linköping Triathlon.
 
Svenska Triathlonförbundet söker ytterligare en driven medarbetare med specifik uppgift att stödja våra föreningar och att driva projektet TryTriathlon under ett år.
 
På Hagströmska möts du av en skola där idrott är viktigt och du ges optimala förutsättningar för att kunna kombinera en förstklassig gymnasieutbildning med din idrottssatsning. Annie Andersson är ny tränare på Hagströmska Gymnasiet (NIU).
 
Dala Sports Academy Elit är Dalarnas egna elitidrottsmiljö med säte i Falun och Borlänge. Sedan starten 1985 har aktiva som varit en del av verksamheten tagit mer än 220 medaljer på OS, VM och EM.
 
Vi kan nu glädjande berätta att vi har bytt licenssystem. Tävlingslicenserna kommer framöver att säljas via MittLopp, samma leverantör som det anmälningssystem vi erbjuder arrangörer.
 

Postadress:
IK Fyris - Triathlon
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Besöksadress:
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018468070, 0706227685
E-post: uppsalatriathlon@yahoo.com

Se all info