Hoppa till sidans innehåll

COVID-19

23 MAR 2020 19:25
Information om klubbverksamhet under COVID-19 epidemin.
  • Uppdaterad: 23 MAR 2020 19:25

IK Fyris Uppsala Triathlon ansvarar för att organisera ett antal olika träningsmöjligheter varje vecka. Våra medlemmars hälsa är av största vikt för klubben och som sådan vill vi ge information om våra organiserade träningspass och KM-tävlingar under COVID-19 epidemin.

 

Vi följer de direktiv och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet presenterat. Den nuvarande rekommendationen är att dessa verksamheter ska fortsätta som vanligt. Baserat på detta kommer alla våra träningspass och KM-tävlingar att fortsätta som planerat. Detta kan ändras med kort varsel. Informationen från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet uppdateras dagligen. Detta innebär att vi kan behöva avbryta vår verksamhet med kort varsel. Om så är fallet kommer vi att kommunicera detta på Facebook och via e-post så snabbt som möjligt. Vi rekommenderar att alla medlemmar dubbelkollar efter ny information från oss på dessa plattformar innan de går till en aktivitet.

 

Om du har några symtom eller tvivel om din hälsa så ta dig tid att återhämta dig helt innan du återvänder till klubbens aktiviteter. Om du är i en riskgrupp rekommenderar vi att du överväger lämpligheten av ditt deltagande i denna typ av aktiviteter.

 

Mer information finns här:

Folkhälsomyndigheten:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

Riksidrottsförbund:
https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/

Skribent: Mathilda Dahlqvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IK Fyris Uppsala - Triathlon
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Besöksadress:
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018468070, 0706227685
E-post: uppsalatriathlon@yah...

Se all info