Bli medlem - IK Fyris - Triathlon - IdrottOnline Klubb

Bli medlem

Medlemsavgiften betalas en gång om året och löper mellan 1:a januari och 31:a december.

Avgiften består av 2 delar:

1) Medlemsavgift IK Fyris 2) Sektionsavgift Triathlon
Barn till och med 14 år 150 kr 100 kr
Ungdom 15-20 år 180 kr 100 kr
Vuxen 21-64 250 kr 150 kr
Veteran 65- 125 kr 75 kr
Familj (boende på samma adress) 350 kr 225 kr

För att bli medlem i IK Fyris Triathlon gör du så här:

Skicka ett mail till This is a mailto link och berätta att du vill bli medlem. Berätta gärna någon rad om dig själv.

1. Sätt in medlemsavgiften (1) på PG 97 25 10-2 IK Fyris (huvudklubben).
Ange ditt namn, personnummer och att betalning gäller medlemsavgift

2. Sätt in sektionsavgiften (2)  på PG 21 21 92-9  IK Fyris Triathlonsektionen .
Ange ditt namn, personnummer och att du tillhör Triathlonsektionen.

VIKTIGT!

Om du inte hör av dig till styrelsen i samband med att du betalar din medlemsavgift förutsätter vi att du samtycker till att:

1) Ditt namn kan komma att publiceras på föreningens hemsida och Facebook-sida t.ex. i samband med tävlingsresultat, uppgifter från medlemskapsregister och KM resultat.

2) Bilder tagna under klubb-aktiviteter (t.ex. träning och tävling) där du är med kan komma att publiceras på klubbens hemsida/FB-sida i nyhets-, dokumentations-, eller marknadsföringssyfte.

3) Din epostadress (i den gemensamma epost-listan eller i tillfälligta intressaanmälningar) används för att kommunicera med dig.

4) Personnummer och namn lagras medlemsregistret i IdrottOnline där även bostadsadressen hämtas från folkbokföringsregistret. Se Riksidrottsförbundets integritetspolicy gällande IdrottOnline.

Om du vill delta i triathlons tävlingsklasser måste du lösa tävlingslicens. Info hittar du på www.svensktriathlon.org (fliken Tävling)

Uppdaterad: 25 MAJ 2018 11:48
Skribent: Robert Noack