Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Triathlonförbundet


Wahoo blir ny partner

(2018-06-20 20:11)
Wahoo, världsledande inom sensorer och produkter för cyklister, löpare och triathleter, blir nu officiell sponsor till Svenska Triathlonförbundet. Avtalet sträcker sig över tre år och är del av Wahoos satsning på triathlon.
 
Nu på söndag arrangerar Skaraborgs flygflottilj F7 - med stort stöd av Lidköpings kommun och flera sportföreningar på orten - Militära VM i Triathlon. Ungefär 180 deltagare från 24 länder deltar i tävlingen.
 
Välkomna till sommarstaden Halmstads årligen återkommande triathlontävling. I år ett av Halmstads största idrottsevenemang sett till antalet deltagare.
 
Nu finns det möjlighet att dressa upp sig med TEAM SWEDEN kläder inför sommarens internationella mästerskap.
 
Den 26 augusti går Stockholm Triathlon av stapeln för tionde året i rad. Inför det kommer Svenska Triathlonförbundet tillsammans med Aktivitus ge dig chansen att träna på att tävla.
 
Solen strålade i Uppsala när första deltävlingen i Svenska Triathloncupen; Uppsala Triathlon avverkades. En härlig tävlingsdag när motionärer, barn, masters, ungdom, junior och elit samlades för triathlonfest.
 
Vi är glada att kunna erbjuda livetracking för hela Svenska Triathloncupen i år.
 
 

Jenny Nae på pallen

(2018-06-05 23:00)
Jenny Nae, Triathlon Syd gör sin först säsong som PRO och placerade sig tvåa i Challenge Venedig som var henne allra första tävling i proffsklass.
 
Borås City Triathlon, en del av Svenska Triathloncupen som också är Svenskt Mästerskap på sprintdistans och Stafett kommer att genomföras endast söndag 29 juli.
 
Under Svenska Triathloncupen kommer 14-15 åringar ha en egen tävlingsklass där sammanlagda poäng under de fyra deltävlingarna kommer att kora en totalsegrare i pojk/flickcupen som är en nyhet i år.
 
Folkfest för hela familjen stor som liten. Simning med Helsingör och Kronborg i bakgrunden. Naturskön och omväxlande cykling bland rapsfält och natursköna områden. Publikvänlig och snabb löpning längs strandpromenaden på Gröningen.
 
Jesper Svensson, Motala Triathlon Club, vann sensationellt Ironman Brasilien efter att ha haft ledningen från start till mål. Det var Jespers debut på den fulla Ironmandistansen.
 
Gabriel Sandör, Terrible Tuesday Triathlon Club, knep under lördagen en tredjeplats under Europacupen i Olsztyn, Polen. Gabriel kom tvåa på NM 2017, men detta var 22-åringens första pallplats i större internationella sammanhang som senior.
 
Inom idrottsrörelsen behandlar vi många olika typer av personuppgifter för att vardagen ska fungera. Från 25 maj 2018 gäller EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR).
 

Postadress:
IK Fyris - Triathlon
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Besöksadress:
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018-521892
E-post: uppsalatriathlon@yahoo.com

Se all info