Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Triathlonförbundet


Nu fortsätter Fyn ITU Multisport World Championships Festival med aquathlon på torsdag och aquabike och långdistans på lördag.
 
 
Under söndagen tog Masters och motionärer över banorna i Gävle där Riksmästerskapen avgjordes. En härlig triathlondag när solen sken, publiken strömmade till och många gjorde sitt allra första triathlon.
 
Solen strålade och fotbollsfeber rådde i Gävle under andra deltävlingens första dag i Svenska Triathloncupen. En deltävling som även är SM, Junior-SM och Riksmästerskap (Masters) på olympisk distans.
 

Kval till Ungdoms-OS

(2018-07-06 10:30)
I helgen går kvalet till Ungdoms-OS av stapeln i Banyoles, Spanien. Sverige åker dit med fyra stycken tävlande.
 
Boka in lördag 25 augusti! Förberedelserna är i full gång för detta jubileum hälsar tävlingsledare Åke Lantz.
 
Tävlingar pågår hela veckan mellan 6-14 juli.
 
Idag måndag 2 juli har det varit invigning av tredje upplagan av Nordic TRIcamp som denna gången hålls i Jönköping, Sverige. 126 aktiva tillsammans med ett trettiotal ledare ska under veckan träna, äta, bo och ha kul tillsammans.
 
Det är en intensiv tävlingshelg för våra elitaktiva med många tävlingar runt om i världen.
 
När Svenska Olympiska Kommittén under torsdagen offentliggjorde de uttagna till Talang 2022 fanns två stycken triathleter med. Frida Nöu, Väsby SS Triathlon och Andreas Carlsson, Terrible Tuesday Triathlon Club.
 
Svenska Triathloncupen är igång och här finns poängställningen efter 1:a deltävlingen.....
 

Bokenäs Triathlon 7 juli

(2018-06-25 19:06)
Bokenäs Triathlon i Bohuslän är en idrotts- och naturupplevelse utöver ett vanligt triathlonrace och det är en tävling för hela familjen.
 

Samarbete med Livtjänst

(2018-06-25 13:53)
Svenska Triathlonförbundet har ingått ett samarbete med Livtjänst i syfte att öka och kvalitetssäkra säkerheten under triathlontävlingar.
 

Wahoo blir ny partner

(2018-06-20 20:11)
Wahoo, världsledande inom sensorer och produkter för cyklister, löpare och triathleter, blir nu officiell sponsor till Svenska Triathlonförbundet. Avtalet sträcker sig över tre år och är del av Wahoos satsning på triathlon.
 
Nu på söndag arrangerar Skaraborgs flygflottilj F7 - med stort stöd av Lidköpings kommun och flera sportföreningar på orten - Militära VM i Triathlon. Ungefär 180 deltagare från 24 länder deltar i tävlingen.
 

Postadress:
IK Fyris - Triathlon
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Besöksadress:
Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018-521892
E-post: uppsalatriathlon@yahoo.com

Se all info